Maandagavond 4 juni jl. heeft voetbalvereniging Nederhorst in samenwerking met de Rabobank Gooi en Vechtstreek een bingoavond georganiseerd in Amaris de Kuijer te Nederhorst den Berg.

Bekijk de foto's (credits: Ton Keizer)

Onder het genot van een hapje en een drankje werden er verschillende rondes voor een volle kaart gespeeld waarbij de deelnemers werden bijgestaan door een aantal selectiespelers en staf. De bingo-masters van de avond waren Luuk van Huisstede en Rijk Bruins, zij wisten op geheel eigen wijze de ruim 40 senioren te vermaken. Iedereen ging er met een prijs vandoor, deze werden aangeboden door voetbalvereniging Nederhorst en de Rabobank Gooi en Vechtstreek.

Het werd een mooie avond met allemaal lachende gezichten, die afgesloten werd met een gezellig samenzang 'daar bij die molen, die mooie molen…'. Speciale dank aan Mariette Meijers van Amaris de Kuijer voor een warm welkom en de coördinatie. De sponsorcommissie wil daarnaast: Sylvia, Brenda, Gert, Paul, Jeffrey, Luuk, Rijk, Jeroen, Wessel, Wesley, Jesse en Ton bedanken voor hun bijdrage aan dit event.

Sponsorcommissie voetbalvereniging Nederhorst

vriendenloterij vvn banner

Adresgegevens

Postadres Voetbal Vereniging Nederhorst

Postbus 31
1394ZG
Nederhorst den Berg

Bezoekadres

Platanenlaan 1 (Navigatie: Wilgenlaan)
1394 JR Nederhorst den Berg

Kantine
0294 - 251777 (bij geen gehoor 06-53127818)

Inloggen