Beste voetballiefhebbers,

Na het succes van vorig jaar is de laatste editie van het seizoen wederom een zaterdagmiddag versie en wel op zaterdagmiddag 26 mei. En net als vorig jaar zal er na het toernooi een heerlijke maaltijd bereid worden, ditmaal geen pizza maar een heerlijk buffet verzorgd door Sem Harten en zijn team, oa bekend van Restaurant Brambergen en Restaurant Heidezicht! Dat Sem naast zijn voetbalkwaliteiten ook heerlijke hapjes verzorgt, hebben we al een keer op de vrijdagavond mogen ervaren en dat belooft dan ook veel goeds voor het buffet. Hierbij is uiteraard wederom de gehelefamilie van harte welkom, zodat ze eerst kunnen genieten van de voetbalkwaliteiten van de partners/vaders en vervolgens heerlijk kunnen genieten van het buffet. Ook aan de kinderen is gedacht, we hebben een springkussen en ook is er iemand van de Knutselkantine die komt schminken en voor de stoere kleine dames en heren tattoo's komt zetten.


De voetbalopzet van deze middag is gelijk aan die van de vorige edities. Het is een onderling 7x7 toernooi, waarbij (afhankelijk van het aantal inschrijvingen) eenieder 3 of 4 wedstrijden van 25 minuten zal spelen. Alle wedstrijden staan onder leiding van een scheidsrechter, die de 7x7 spelregels van de KNVB hanteert. Hieronder de belangrijkste tijden:

Zaterdag 26 mei
- 10.00 Kantine open
- 16.15 Aanmelden bij wedstrijdleiding
- 16.30 Bekendmaking teams
- 17.00 Start wedstrijden
- 18.30 Start derde helft

Inschrijven kan wederom via het volgende mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld bij het inschrijven graag je naam, telefoonnummer en geboorte datum. Tot en met 23 mei kan er worden ingeschreven, daarna zullen de teams door de wedstrijdcommissie worden samengesteld. Het is de bedoeling dat iedereen zich individueel inschrijft, echter mocht je graag met iemand of een groep samen willen spelen geef dit dan aan in de e-mail en dan zal daar zoveel mogelijk rekening mee worden gehouden tijdens de teamindeling. Let wel dat elke speler zich afzonderlijk moet inschrijven!

Inschrijfgeld bedraagt € 15,- dit is incl. eten, eet je alleen mee dan is het € 10,- p.p. en voor kinderen (t/m 12 jaar) € 5,- p.p en kan worden voldaan op de middag zelf. Geef bij het aanmelden alvast zoveel mogelijk aan met hoeveel personen je komt eten (graag kids even apart vermelden). Alleen voetballen zonder eten kan natuurlijk ook, dan gewoon als altijd € 5.


De organisatie heeft zichzelf dit seizoen wederom het ambitieuze doel gesteld om 6 teams bij elkaar te krijgen, wat een hele uitdaging zal worden. Vandaar dat we ook jullie hulp vragen om zoveel mogelijk 35+ "voetballers" te activeren en zich te laten inschrijven.

Graag tot 26 mei!


Met sportieve groet,
Commissie 35+ voetbal VVN

vriendenloterij vvn banner

Adresgegevens

Postadres Voetbal Vereniging Nederhorst

Postbus 31
1394ZG
Nederhorst den Berg

Bezoekadres

Platanenlaan 1 (Navigatie: Wilgenlaan)
1394 JR Nederhorst den Berg

Kantine
0294 - 251777 (bij geen gehoor 06-53127818)

Inloggen