Donderdag 29 maart liep vanaf 18.30 het clubgebouw van de vereniging al snel vol met sponsoren en vrienden voor de vijfde lenteborrel in successie. Al gelijk bij binnenkomst werd je uitgenodigd om gebruik te maken van het uitstekend verzorgde koude en warme buffet ditmaal verzorgd door de ondernemers van Restaurant de Olifant uit Breukelen tevens eigenaar van Paviljoen Uitenmeer. Om ca. 19.40 uur werd de ruimte ingericht voor de gastspreker van de avond Wilfred Genee. De nieuwe voorzitter van de Stichting Voetbalcomplex Nederhorst Rin van der Molen heette iedereen van harte welkom en benadrukte het belang van de sponsoren voor de vereniging. Daarna was het woord aan Genee als het gezicht van het tv programma Voetbal Inside. Wilfred kon gelijk aan de bak want tegen zijn wens in was er al uitgelekt dat het populaire programma over gaat naar Veronica als onderdeel van de John van de Mol stal. Op zijn kenmerkende stijl ging hij in meer dan een uur in op bepaalde thema’s die mede het succes bepalen van het programma. Ondersteund met korte filmfragmenten diepte hij dit uit met prikkelende stellingen richting de aanwezigen.

Fotografie: Set FotografieVVN lenteborrel 2018

Ook kwamen er hilarische anekdotes voorbij over natuurlijk Louis van Gaal en Hans Kraay jr. Ook belichte hij wat leiderschap stijlen en gaf hij aan bij wie er groei viel te zien. De correspondent van het Weekblad Wijdemeren Herman Stuijver schreef alles op dus lees de aankomende week dit blad voor meer details. Wilfred sloot af met een boodschap waarin velen zich herkenden. Het zou prettig zijn er we met zijn allen wat meer zouden relativeren en wat minder opgefokt reageren op elkaar.

Na een daverend applaus en de bloemen voor Genee nam Rin het woord om de recent afgetreden voorzitter van de Stichting in het zonnetje te zetten. Helaas was deze afwezig nadat hij ziek was terug gekomen van een reis naar Madrid. Rin vroeg aan de oud voorzitter van de vereniging Ad van Benschop en lid van de sponsorcommissie Daan Riemeijer om wat te vertellen over Maarten. Ad ging in op de belangrijke rol die Maarten heeft gespeeld met zijn niet aflatende inzet voor de vereniging. Met zijn enorme drive, enthousiasme, nauwgezetheid en overtuigingskracht heeft hij er mede met de overige bestuursleden voor gezorgd dat dit mooie complex is gerealiseerd. Maarten was de spil in het overleg naar de gemeente en zorgde ervoor dat alle afspraken goed werden vastgelegd. Maarten hanteerde ook de slogan “ nu kunnen we het goed doen en dat doen we dan ook” zich hierbij niet realiserend hoeveel werk hij zich daarmee op de hals haalde. Maarten een man waarop je kan bouwen, een woord is een woord en afspraak is afspraak.

Daan ging terug naar 9 maart 2013eerste mail waarin ik vanuit VVN de sponsorkar in beweging probeer te krijgen en Maarten me welkom heet en de eerste SVN stukken deelt. “Eerst zweet pareltjes, oh jee hoe gaat dat goed komen, wat moet er veel gebeuren, om na het zien van de mail van Maarten en hoe hij de SVN sponsoring voor alles aan het nieuwe complex al had georganiseerd me te realiseren dat het zware (complex gerelateerde) werk al was gedaan (door hem en niet te vergeten Diana!!) en we vanuit VVN er op de shirts moest worden gericht. Met Ad bij hem aan de Vecht geweest, waarop hij zijn visie voor de sponsoring op z’n kenmerkende flipchart uiteen zette. Altijd helder, altijd duidelijk en heel scherp. We doen het zo en niet anders…

Hij nam ruim de tijd, samen waanzinnig veel van hem geleerd. Heeft samen met Patrick van der Helm (vanuit VVN)  m.i. de sponsoring van de vereniging naar een veel hoger plan getild dan ooit voor mogelijk werd gehouden”.

Als laatste… Belde me daags na de lenteborrel ’17 op dat hij vergeten was me te bedanken op de avond zelf, excuses. Ik zei Maarten, mag ik ipv bedankje een uurtje ‘je brain picken’ over ondernemerschap en visie. Uiteindelijk 3 uur bij hem en Mari gezeten. Echt een klasbak en een topper voor de club.

Rin kon zich helemaal vinden in de lovende worden uitgebracht door beide heren en zal e.e.a. overbrengen naar Maarten. Hij bedankte iedereen voor de aanwezigheid en nodigde allen uit voor de afsluitende netwerkborrel. Tevens vast de uitnodiging om volgend jaar weer aanwezig te willen zijn voor een nieuwe Lenteborrel bij deze fantastisch mooie vereniging.

vriendenloterij vvn banner

Adresgegevens

Postadres Voetbal Vereniging Nederhorst

Postbus 31
1394ZG
Nederhorst den Berg

Bezoekadres

Platanenlaan 1 (Navigatie: Wilgenlaan)
1394 JR Nederhorst den Berg

Kantine
0294 - 251777 (bij geen gehoor 06-53127818)

Inloggen