De komende weken kom ik bij VV Nederhorst teamfoto's maken! Alle teams gaan op de foto, een leuke uitdaging waar ik heel veel zin in heb! Mijn naam is Lisette, ze noemen me ook wel “Set”. Ik ben fotograaf. Ik verzorg zakelijke fotografie, maar ik werk o.a. ook als freelancer bij “Sgoolfotografie”. Ik heb daardoor inmiddels de nodige ervaring met klassenfoto's. Op school zit je omdat het moet, voetballen/sporten doe je omdat het leuk is. Toch?! Dus wanneer ik van jullie een teamfoto maak, waarbij je op de foto mag met je teamgenoten, komt dat helemaal goed! We gaan er met elkaar mooie foto’s van maken. Via je trainer hoor je wanneer jij met je team ingepland staat. Zorg dat je in je mooie Nederhorst-tenue op tijd klaar staat en heel belangrijk, maar dat spreekt voor zich, zorg dat je haar goed zit!

Vergeet niet: een teamfoto is echt belangrijk! Het is een geweldige herinnering voor later. Op een reünie worden de foto's vaak vertoond. Kijk bijvoorbeeld ook maar eens naar de foto's in de kantine! Daarnaast is het natuurlijk voor jezelf ook leuk voor nu én als herinnering. Zodra de foto's klaar zijn krijgt iedereen zijn eigen teamfoto kado!!

Nog even in het kort over mijzelf: Lisette Leijenhorst *Set*

Al enige tijd ben ik, Set, mijn dromen gaan waarmaken en ben ik gestart als fotograaf en als ontwikkelaar van websites. Na jarenlang gewerkt te hebben in de IT, heb ik mijn vaste baan opgezegd. Set Fotografie en Set Websites kwamen daarvoor in de plaats! Ik geniet er elk dag weer van om mensen en bedrijven persoonlijk te helpen om zichzelf te presenteren zoals zij willen. Dit doe ik met mooie professionele *Set* foto’s, via op maat gemaakte websites en natuurlijk gecombineerd tot een mooi geheel! Geïnteresseerd in mijn werk? Bel (06-51134107) of mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) me gerust!

www.SetFotografie.com | www.SetWebsites.com

Portret Set RondLogo Set

 

vriendenloterij vvn banner

Adresgegevens

Postadres Voetbal Vereniging Nederhorst

Postbus 31
1394ZG
Nederhorst den Berg

Bezoekadres

Platanenlaan 1 (Navigatie: Vreelandseweg)
1394 JR Nederhorst den Berg

Kantine
0294 - 251777 (bij geen gehoor 06-53127818)

Inloggen