In een vol bezet clubgebouw keek voorzitter Gerhard Otten in zijn nieuwjaars speech terug op het afgelopen succesvolle seizoen met als hoogtepunten uiteraard het kampioenschap van het 1e elftal en de grootse viering van het 50 jarig jubileum. Stil werd gestaan bij het overlijden van Ari van Houten als oud speler van eerst V.B.O en Nederhorst en oud trainer Paul Jansen. Er was aandacht voor het na 12 jaar aftreden van penningmeester Richard Baar die in Hans Visser zijn opvolger heeft gevonden.

Uiteraard werd het feit genoemd van het stoppen van hoofdtrainer Jouri de Bruin aan het eind van dit lopende seizoen en de zoektocht naar een adequate vervanger.

Financieel heeft de club zwarte cijfers geschreven o.a. door goede sponsorinkomsten. Vanaf dit seizoen zijn de activiteiten voor sponsoring van de Stichting Voetbalcomplex en vereniging samengebracht in een team.

Op sportief gebied vallen vooral de successen op van de JO19 die inmiddels mogen spelen in een promotiepoule naar de hoofdklasse. Ook de meiden O17 doen het fantastisch. Vooral het gegeven dat er nog steeds groei zit bij de jeugd is voor Nederhorst van groot belang.

Dat de club drijft op vrijwilligers werd nog eens tot uitdrukking gebracht in het bedanken van de vele vrijwilligers die na vele jaren  trouwe dienst besloten hebben een stapje terug te doen. Evert Vernooij, Meidert Riemersma, Ellen de Jong-Stalenhoef, Helma van Mer, Anneke van Mer, Janny Vrijhoef en Jeanette Blok  kregen de bloemen en een daverend applaus van alle aanwezigen.

Sylvia Terlien en Ageeth Versluis werden nog apart in de bloemen gezet als vrijwilligers waar de club niet zonder kan.

De receptie werd afgesloten met een door slagerij Han Janmaat prima verzorgd stamppot buffet waar gretig gebruik van werd gemaakt. Zo werd het toch nog laat na een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst.

Vrijwilliger van het jaar

De recent afgetreden penningmeester Richard Baar werd gekozen als vrijwilliger van het jaar 2017. Naast zijn penningmeesterschap staat hij o.a. een avond achter de bar, regelt de muntenverkoop bij toernooien, etc. Een terechte keuze en verdiende huldiging.

Senioren mixtoernooi

Voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie werd er een bijna traditioneel senioren mixtoernooi gehouden waarnaast senior leden ook de JO19 aan meededen. De eindoverwinning ging dit jaar naar het team Paris Saint Garmain  onder aanvoering van Jesse van Huisstede.

vriendenloterij vvn banner

Adresgegevens

Postadres Voetbal Vereniging Nederhorst

Postbus 31
1394ZG
Nederhorst den Berg

Bezoekadres

Platanenlaan 1 (Navigatie: Wilgenlaan)
1394 JR Nederhorst den Berg

Kantine
0294 - 251777 (bij geen gehoor 06-53127818)

Inloggen