Nederhorst heeft het afgelopen weekend uitgebreid stilgestaan bij het 50 jarig jubileum van de vereniging. Geen competitieverplichting voor de vereniging dus. Het begon allemaal op donderdagavond met een overvol clubgebouw waar er door een kleine 140 personen op diverse manieren gekaart of gepokerd kon worden. Vanaf 21.30 uur betrad de Amsterdamse volkszangeres Coby van Dam het podium en wist de zaal met oer Hollandse nummers en Amsterdamse humor volledig mee te krijgen. Vrijdagavond stond in het teken van het Groots Bergs Voetbaldictee. Dit werd voorgedragen door oud topvoetballer Andy van der Meijde ter zijde gestaan door zijn boekenschrijver en PSV perschef Thijs Slegers.

Het werd een hilarische avond waarbij er 3 winnaars waren die de teksten opgesteld door Gerard Baar en Jan Hagen met de minste of zelfs geen fouten wisten te beschrijven. Winnaar werd bakkersvrouw Anneke Hilhorst en goede tweede de redacteur van ons onvolprezen Weekblad Wijdemeren Herman Stuijver. Bestuurslid Wouter Vendrig pakt de derde prijs. Andy en Thijs gingen in een onderonsje nog smakelijk enkele anekdotes vertellen over de carrière van Andy.

De band AYA pakte vanaf 21.30 uur de draad op en was met enkele gastoptredens succesvol. Zaterdag stond voor het grootste gedeelte in het teken van de jeugd. Er was van alles te doen op het mooie Meerzicht waaronder de AJAX vrouwen clinic en het bubble voetbal voor de oudere jeugd. Zaterdag avond werd de prijs getrokken van een voetbalreis voor twee personen. Jeugdspeler Mauran Dolman werd de gelukkige en mag de reis gaan maken naar een van de buitenlandse competities. Het overvolle clubgebouw werd die avond vermaakt met een spetterend optreden van Fusebox en DJ Steels die naast muziek op het lounge terras ook de pauze invulde in het avondprogramma.

Zondagochtend was voor veel bergers zwaar maar na 3 dagen feest konden de senioren ook nog wat laten zien. Aan 35+ voetbal , voetvolley en darts kon worden meegedaan. Vanaf 16.00 uur was er het officiële gedeelte middels een reünie en receptie. Op nieuw was de opkomst overweldigend en had wethouder sport Sandra van Rijkom lovende worden over de vereniging en het belang hiervan voor de kern Wijdemeren. Nadat voorzitter Gerhard Otten zijn woordje had gedaan werden een 9 tal leden door het bestuur in het zonnetje gezet vanwege hun 50 jarig lidmaatschap van de vereniging. Ook werd de feestcommissie naar voren geroepen en kregen een daverend applaus voor hetgeen zij allemaal vlekkeloos hebben georganiseerd. Bijzonder was het optreden van het oude damesteam uit 1975 !! die in polonaise de zaal binnenkwam, de dames allen voorzien van een grijze pruik en de trainer, leiders en verzorger met rode of gele pruik. Ook was men volledig in het wit gekleed. Lia Baar was de animator hiervan en het was leuk om te zien dat ook oud trainer Henk van Linschoten meeliep.

Een vierdaags feest waar de vereniging met trots op kan terugkijken en alleen maar mogelijk is met de steun en inzet van alle vrijwilligers die op welke manier dan ook een bijdrage hebben geleverd. Dank hiervoor Nederhorst kan met ieders inzet zo nog wel even doorgaan !

Voetbalevent 2018

vriendenloterij vvn banner

Adresgegevens

Postadres Voetbal Vereniging Nederhorst

Postbus 31
1394ZG
Nederhorst den Berg

Bezoekadres

Platanenlaan 1 (Navigatie: Wilgenlaan)
1394 JR Nederhorst den Berg

Kantine
0294 - 251777 (bij geen gehoor 06-53127818)

Inloggen